Καριέρα - Συνεργάτες

Καριέρα - Συνεργάτες


Τον τελευταίο χρόνο στην αγορά καταγράφονται μεγάλες συγκεντρώσεις στον ασφαλιστικό χώρο. Οι αλλαγές των φορολογικών φέρουν μεγάλες συνενώσεις.

Με χαρά δεχόμαστε νέους συνεργάτες να ενταχθούν στα γραφεία μας, καθώς και οι νέες απαιτήσεις της νομοθεσίας αλλά και τα νέα φορολογικά και ασφαλιστικά βάρη απαιτούν τη βίαιη συγκέντρωσή μας και όλοι μαζί να αποκτήσουμε πιο ισχυρή δύναμη.

Το κοινό όραμα που μοιράζονται όσοι συνεργάζονται με το πρακτορείο Mπατιστάτου είναι να δημιουργήσουμε μια πραγματικά υποδειγματική εταιρία όπου οι συνεργάτες θα νιώθουν ασφαλείς και δικαιωμένοι.

Η προοπτική της εξέλιξης τους μέσα στην εταιρεία θα έχει διαφανή και αξιοκρατικά κριτήρια για όλες τις οικονομικές και επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Η συνεχή μας βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες και τους συνεργάτες βασίζονται στο επαγγελματικό ήθος.

Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης που πρέπει να διέπουν τη σχέση με τους πελάτες και τους συνεργάτες. Δημιουργεί προοπτικές, παρέχει άψογη εξυπηρέτηση και εργάζονται όλοι κάτω από τις ίδιες αρχές. Παρέχει ασφάλεια, επιλέγει το δίκτυό της, αγαπά τον άνθρωπο, είναι φιλική, ανθρώπινη και φερέγγυα

Το δυναμικό της εταιρίας μας προέρχεται από επαγγελματίες ασφαλιστές που διακρίνονται από την επαγγελματική τους κατάρτιση την μόρφωση και γνωρίζουν τις προοπτικές εξέλιξης τους στην εταιρία.

Το κοινό όραμα που μοιράζονται όσοι συνεργάζονται με το πρακτορείο Mπατιστάτου είναι να δημιουργήσουμε μια πραγματικά υποδειγματική εταιρία όπου οι συνεργάτες θα νιώθουν ασφαλείς και δικαιωμένοι.

Η προοπτική της εξέλιξης τους μέσα στην εταιρεία θα έχει διαφανή και αξιοκρατικά κριτήρια για όλες τις οικονομικές και επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Η συνεχή μας βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες και τους συνεργάτες βασίζονται στο επαγγελματικό ήθος.

Η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τήρηση της αμοιβαίας εμπιστοσύνης που πρέπει να διέπουν τη σχέση με τους πελάτες και τους συνεργάτες. Δημιουργεί προοπτικές, παρέχει άψογη εξυπηρέτηση και εργάζονται όλοι κάτω από τις ίδιες αρχές. Παρέχει ασφάλεια, επιλέγει το δίκτυό της, αγαπά τον άνθρωπο, είναι φιλική, ανθρώπινη και φερέγγυα.

Το δυναμικό της εταιρίας μας προέρχεται από επαγγελματίες ασφαλιστές που διακρίνονται από την επαγγελματική τους κατάρτιση την μόρφωση και γνωρίζουν τις προοπτικές εξέλιξης τους στην εταιρία.

Ποιοτική ανάπτυξη

Οι ασφάλειες Μπατιστάτου επιβραβεύει την ποιότητα, αμείβει τη δραστηριότητα, αποσκοπεί στην ατομική κερδοφορία και εξασφαλίζει διαχρονική επαγγελματική σταδιοδρομία. Η φιλοσοφία του έχει ως στόχο την ανάπτυξη αλλά και την επιβράβευση της διατήρησης των εργασιών του συνεργάτη.

Μας ενδιαφέρει η αύξηση της παραγωγής μέσα από μια πολιτική πωλήσεων που εξασφαλίζει χαρτοφυλάκια με γερές βάσεις για τους συνεργάτες μας.
 
Πιστεύουμε στην ανθρώπινη επικοινωνία και στην ηθική ανταμοιβή των συνεργατών των πωλήσεων. Για το λόγο αυτό, έχουν ενταχθεί στο κανονισμό των πωλήσεων πολλά στοιχεία ηθικής επιβράβευσης.
 
Μια επιτυχημένη καριέρα - Ένας καταξιωμένος συνεργάτης
  • Έχετε υψηλές απολαβές και αμοιβές και εξασφαλίζετε σε εσάς και τους ανθρώπους που αγαπάτε ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο και ένα ασφαλές και σίγουρο αύριο.
  • Απολαμβάνετε ηθικές επιβραβεύσεις από την Εταιρία σας και αναγνωρίζεστε ως μία ξεχωριστή και διαφορετική μονάδα σε ένα μεγάλο και δυνατό σύνολο.
  • Έχετε μεγάλες προοπτικές εξέλιξης τόσο ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος, όσο και ως Manager.
  • Εξασφαλίζετε ένα επάγγελμα που σας δίνει κοινωνική αναγνώριση και αποδοχή.
  • Συμμετέχετε και συνεισφέρετε στις εξελίξεις που αφορούν άλλους ανθρώπους ή και την εταιρία.
  • Επηρεάζετε θετικά τη ζωή των πελατών, των συνεργατών και των συναδέρφων σας.